Чай Спокойствие – Вербена

чай Спокойствие по рецепта на д-р Михайлов

Чаят Спокойствие е средство против депресии, безсъние и стрес

Чай СПОКОЙСТВИЕ от серията Вербена, създаден по специална рецепта на д-р Атанас Михайлов.

Депресиите, безсънието, психическите натоварвания се случват на всички съвременни хора, на един или друг етап от живота. В повечето случаи може да се мине и без лекарства – излишната химия никого не е направила по-здрав.  Ефективната билкова формула на д-р Атанас Михайлов помага да се справите със стресовия период в живота, осигурява спокойствие и не създава привикване.

Състав:

Жълт кантарион стрък (Hb. Hyperici)
Комунига стрък (Hb. Meliloti)
Риган стрък (Hb. Origani)
Хмел шишарки (Strob. Lupuli)
Мента листа (Fol. Menthe)
Пасифлора стрък (Hb. Passiflorae)
Лавандула цвят (Fl. Lavandulae)
Валериана корен (Rad. Valer)

 

Билковата комбинация Чай СПОКОЙСТВИЕ е чудесна алтернатива на антидепресантите и успокоителни лекарства с химически произход и значителни странични ефекти. Съставът е внимателно подбран, като билките взаимно се допълват и подсилват ефекта си. Подходящ е при безсъние, склонност към панически пристъпи (варианти на страховата невроза), нервност, раздразнителност, потиснато настроение (леки и средно тежки депресии). Ефикасен е при вегетативни реакции като: сърцебиене, изпотяване, задушаване и др.

Чай СПОКОЙСТВИЕ е особено уместен в периоди на значителни психически натоварвания като изпитни сесии, артистични изяви (сценична треска), преди отговорни спортни състезания при работен режим с голямо натоварване. В тези случаи е добре да се изпиват 3 и повече чая на ден. В периоди без особено натоварване, чаят може да се използва продължително като една добра добавка за качествен нощен сън.

 

100% натурален продукт.
Текстовете носят информативен характер и не трябва да се използват за подмяна на добрите медицински практики, лечение и самолечение.

Пожелаваме ви спокойствие и безметежност.

Enjoyed this post? Share it!

 

One thought on “Чай Спокойствие – Вербена

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *