За нас

 

DSC00054DSC00124преработката (рязане и подготовка) на билки, ароматични растения и подправки за водещи фирми на българския и европейски пазар, произвеждащи хранителни добавки, сухи и течни екстракти, козметика, етерични масла, подправки. Фирмата произвежда над 30 вида билкови чайове, които успешно дистрибутира чрез складове, борси и аптеки. Фирмата активно преработва и пакетира билки и подправки  за билкови аптеки, фармацевтичната промишленост, производители на билкови продукти.

Компанията притежава производствена база, която редовно се модернизира в областта на рязането, пресяването и пакетирането на билки, подправки и гъби, и отговаря на европейските норми и изисквания – както по качество, така и по производствен капацитет.

Във фирмата е въведена международната система за качество и безопасност на храните HACCP. Високото качество на нашите продукти редовно се потвърждава от независими сертифицирани лаборатории в България.

Фабриката разполага с голям ресурс и изготвя  пакетиране (филтърен чай), рязане, пресяване, сушене, обезпрашаване и балиране на билки и подправки.

Алфа Инвест Плюс ООД е фирма, наследила 25-годишна традиция в събирането, преработката и отглеждането на лечебни растения, гъби и подправки.

Фабриката се намира в Самоков, на 50 км южно от столицата на България, в район без тежка промишленост и въгледобивни предприятия. При надморска височина 950 м и сравнително слабо развито земеделие, районът е много благоприятен за култивиране и събиране на диворастящи лечебни растения, подправки и гъби.

Приблизително 70% от продуктите на компанията са диворастящи. Останалите 30% са култивирани. Продуктите се закупуват от местни билкосъбирачи и заготвители от страната.

Целият процес на производство във фабриката се контролира в детайли: събирането, сушенето, почистването, сортирането, рязането, пресяването и опаковането се извършват от обучен персонал под ръководство на специалисти.

Работим бързо и качествено!


За дистрибутори, складове, борси,

поръчки на едро на билковите чайове Монарда,

обадете се:

GSM: 0887668081

e-mail: tea.herbs@abv.bg

Алфа Инвест Плюс ООД

Самоков

23 thoughts on “За нас

 1. Здравейте!
  Много ми хареса как е издържан сайта на фирмата.Има достатъчно информация за билките които предлагате.
  Имате ли такива за които може да се каже, че са екологично чисти т.е. да имат биосертификат?
  Ако аз доставя билки колко ще струва преработката им във вид на чай т.н. ишлеме?Опаковката на чая ще ви я доставя.
  Ако можете да ми изпратите цени на едро за всеки един от чайовете като зададете и минималното количество което трябва да бъде закупено от всеки един вид.
  Атанас Джелепов

 2. Здравейте,
  благодарим ви за запитването.
  Ще се свържем с вас по електронната поща за да обсъдим подробностите относно билковите чайове.
  Поздрави!

 3. Здравейте, много бих искала да си купя чай от вас, но не ви намирам продуктите в търговската мрежа.
  Ако може да ми кажете къде мога да ги открия.

 4. Здравейте, ако става въпрос за София-град, работим с търговска верига Хранс Комерс. Скоро на сайта ни ще бъдат публикувани и дистрибуторите, с които работим в страната.

 5. Не познавам тези чайове ,но би било хубаво ако мога да ги намеря във Варна Имам дрогерия и ме интерисуват дистрибутори или складове за да ги закупя

 6. Занимаваме се с търговия на кафе, чай, подправки, билки, хранителни добавки и здравословни храни.Моля изпратете оферта за всички Ваши продукти, като за всички зелени чайове дайте цена за разфасовки и от 1 кг.Благодаря.

 7. Моля да изпратите ценовете листи на продуктите, които предлагате. Предлагате ли консигнация?

  с уважение: К.И
  гр.Монтана

 8. Здравейте и от мен. Поздрави за хубавата статия- отдавна не бях чел нещо хубаво по темата. Продължавайте в същия дух :))

 9. Супер статия :))) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :))

 10. здравейте,
  имаме малка ферма за производство на билки. желаем да ги преработим и лицензираме при вас, като използваме наш етикет! очакваме вашата оферта! благодарим ви!

 11. на вашето внимание!
  имаме налична 800 кг маточива която не е пръскана и торена , тазгодишна реколта.

 12. Здравейте, произвеждам облагороден мурсалски чай. Имам налични от реколта 2010 и 2011 около 50 кг. изсушен. Интересува ме изкупувате ли и ако изкупувате на каква цена. Предварително Ви благодаря.

 13. Здравейте, случайно попаднах на сайта ви и съм впечатлена от видовете чай, които предлагате. Бих искала да попитам има ли начин да поръчам няколко различни вида чай и практикувате ли изпращане на ограничени количества по куриер? Успешен бизнес!

 14. Здравейте,­­ нашата компания е БудМар в Мариупол, Украйна.
  Бихме искали да си сътруднича­­т с вас.
  Ние сме заинтересо­­вани в цената на вашия продукт.
  Моля, изпратете на нашата електронна­­ поща: ooobudmar@rambler.ru

  Благодаря предварите­­лно!

  Анна
  Будмар

 15. Здравейте!
  Моята фирма е в Португалия,проучвам възможностите за внос от България на билкови продукти.
  Моля да ми изпратите ценова листа,минимални заявки,начин на плащане.
  Благодаря Ви предварително

 16. Моята фирма ще открива в скоро време магазин в София.Моля да ми изпратите ценова листа,минимални заявки при поръчки на едро и
  условия за дистрибуция.

 17. Здравейте, пиша ви от Слънчев бряг. Предстои да отворим магазин и проявяваме интерес както към цените на всички чайове, които предлагате, така и към маслата и хранителните добавки.
  Моля да ми изпратите:
  – ценова листа,минимални заявки,начин на плащане и условия за дистрибуция.
  – разполагате ли с по-големи разфасовки насипен чай- килограм и повече?
  Благодаря!

 18. Здравейте ние сме фирма занимаваща се с изкупуване и преработване на много видове диворастящи и култивирани билки… Ако се интересувате ще чакам имейл от ваша страна.
  Благодаря

 19. iskam da vi pitam iterisuvali vi sorova lipa i ako se itirisuvate nqkakav telifon ako moje

 20. Уважаеми,
  Пакетирате ли чай на стрък на ишлеме, в какви опаковки, по колко грама е чаят в опаковката и каква е цената на 1 бр, опаковка.
  Благодаря!
  С уважение,
  ……/Р. Василев/

 21. Здравейте можели нялалка оферта за копуване на едро чайове пример някаква ценова листа

 22. Здравейте,
  Интересува ме, закупуване на готов чай детокс в насипно състояние, нарязан.
  Ако може да ми изпратите оферта за цени на едро, и мостра.
  тел.0885609919
  Бургас.ж-к Лазур ул.Поп Грую 64-5
  Благодаря предварително

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *